Friskvårdsbidrag med Actiway

Från och med nu kan du använda ditt friskvårdsbidrag till golf.   Dessutom är det numera också godkänt att använda sitt friskvårdsbidrag till personlig träning. Detta då skatteverket har gått ut med nya direktiv kring att den här typen av tjänster, vilka tidigare inte varit friskvårdsbidragsberättigade, numera kan finansieras med friskvårdsbidraget.
För att friskvårdsbidraget skall få användas till dessa aktiviteter krävs det att betalningen för tjänsten har gjorts 2018-01-01 eller senare.
Detta är vad som gäller!
Golf är godkänt om det avser pay and play, driving range, green fee eller golflektion.

Observera att medlemskap i till exempel en klubb för utövande av någon av ovanstående aktiviteter inte är godkänt att använda sitt friskvårdsbidrag till. Detta oavsett om klubben drivs som förening eller bolag. Däremot är årsavgifter och andra avgifter som ger tillträde till aktiviteten möjliga att använda sitt friskvårdsbidrag till, men alltså inte rena medlemsavgifter.