VÄLKOMMEN TILL WATTHOLMA GOLFKLUBB

Välkommen till en golfbana vackert belägen på bägge sidor om Fyrisån, som stilla slingrar sig genom det historiska landskapet med anor från forntiden. I bakgrunden syns Salsta slott med anor från 1600-talet och runt omkring banan  finns många torp men också lämningar efter senare tids gruvbrytning.

Vid klubbhuset finner du drivingrangen och innan du går ut på 1:a hålet kan du finslipa puttningen på den intilliggande puttinggreenen.

Klubbhuset och receptionen är öppet vardagar mellan 9-17. På helger håller vi öppet mellan 9-16.

Vi har gott om parkeringsytor alldeles intill klubbhuset. Har du husvagn eller husbil kan du boka någon av våra platser alldeles intill ån, ett stenkast från 10:ans tee.

När det är öppet i klubbhuset kan du betala med kontanter, kort och swish.
Är klubbhuset stängt går det bra att betala greenfeen med swish.

I klubbhuset finns lättare förtäring. Här kan vi erbjuda kaffe, läsk, glass, goda smörgåsar och varm korv.

Toaletter finns på parkeringen på väg ut mot 1:ans tee. Efter hål 10 mot hål 11 finns också en toalett. Duschmöjligheter finns.

Du kan hyra golfbil i klubbhuset. Då vi för tillfället bara har ett fåtal bilar är det bra att förboka en bil i god tid. Ring klubbhuset 018-340 350.