Bli medlem 2019 nu!

Spela resten av säsongen  2018 för 1000:-
Medlemskap från 2800:-

Läs hela inlägget »

Wattholma Gk gör som fler banor i Sverige.
Vi klipper ner våra ruffar och ger det till djuren.

Vänligen respektera våra nya "banarbetare".

Läs hela inlägget »
Nils-Bjarne Edlund gör en HIO.

På tee med en välriktad järn-7 och 144 meter senare är bollen i hål.

Stort grattis från oss på Wattholma GK
Läs hela inlägget »

Nu är det dags att anmäla sig till årets roligaste tävling, sista dag för anmälan  är 19 juli 11:59.

21 Juli spelar vi på Wattholma GK
22 Juli spelar vi på Örbyhus GK.

mer information och anmälan på

Läs hela inlägget »

Från och med nu kan du använda ditt friskvårdsbidrag till golf.   Dessutom är det numera också godkänt att använda sitt friskvårdsbidrag till personlig träning. Detta då skatteverket har gått ut med nya direktiv kring att den här typen av tjänster, vilka tidigare inte varit friskvårdsbidragsberättigade, numera kan finansieras med friskvårdsbidraget.
För att friskvårdsbidraget skall få användas till dessa aktiviteter krävs det att betalningen för tjänsten har gjorts 2018-01-01 eller senare.
Detta är vad som gäller!
Golf är godkänt om det avser pay and play, driving range, green fee eller golflektion.

Observera att medlemskap i till exempel en klubb för utövande av någon av ovanstående aktiviteter inte är godkänt att använda sitt friskvårdsbidrag till. Detta oavsett om klubben drivs som förening eller bolag. Däremot är årsavgifter och andra avgifter som ger tillträde till aktiviteten möjliga att använda sitt friskvårdsbidrag till, men alltså inte rena medlemsavgifter.

Läs hela inlägget »

Golfens dag 26 maj 11.00-14.00 på Wattholma GK!

Den 26 maj är det Golfens dag i hela Sverige.
Vi kommer att ha öppet hus med aktiviteter för gamla och nya golfare. Det kommer finnas möjligheter att, på olika sätt, bekanta sig med golfen under dagen.

Bland aktiviteterna finns:

Prova-på-att-slå. Lär dig grunderna för att slå iväg en golfboll! Vi håller med klubbor, bollar och medlemmar som kan ge en första lektion i grunderna!

Golfäventyret.  För de yngsta har vi lagt upp en spännande bana där man på ett lekfullt sätt kan ”spela” golf.

Generösa avgifter för nya medlemmar. Mycket generösa avgifter för nybörjare, inkl Grönt-kort-utbildning, och för dig som vill börja igen efter några år utan medlemskap.

Vi bjuder på en kopp kaffe i kiosken.

Varmt välkomna till en trevlig dag i golfens tecken!

Anmälningslistorna till årets
matchstegar finns nu uppsatta vid klubbhuset,
sista anmälningsdag

Bli medlem 2019 nu!

Spela resten av säsongen  2018 för 1000:-
Medlemskap från 2800:-

Läs hela inlägget »

Wattholma Gk gör som fler banor i Sverige.
Vi klipper ner våra ruffar och ger det till djuren.

Vänligen respektera våra nya "banarbetare".

Läs hela inlägget »
Nils-Bjarne Edlund gör en HIO.

På tee med en välriktad järn-7 och 144 meter senare är bollen i hål.

Stort grattis från oss på Wattholma GK

21 Juli spelar vi på Wattholma GK
22 Juli spelar vi på Örbyhus GK.

mer information och anmälan på

Detta är vad som gäller!

Läs hela inlägget »

Golfens dag 26 maj 11.00-14.00 på Wattholma GK!

Den 26 maj är det Golfens dag i hela Sverige.

Bland aktiviteterna finns:

Vi bjuder på en kopp kaffe i kiosken.

Varmt välkomna till en trevlig dag i golfens tecken!

Anmälningslistorna till årets
matchstegar finns nu uppsatta vid klubbhuset,