Äntligen är golfen godkänd som skattefri förmån!

Från och med 1 januari omfattas arbetsgivarnas friskvårdsbidrag även utövande av golf. Beroende på vad din arbetsgivare har för regler kan de göra avdrag för maximalt 5000 kronor om året. Följande aktiviteter är godkända:

* Spelavgifter och greenfeeavgifter (under 1000 kr per tillfälle)
* Träning på drivingrange och golfträning i form av kurser och lektioner (under 1000 kr per tillfälle)
* Års- eller säsongsavgift (dock ej medlemsavgift)

Detta betyder beroende vad din arbetsgivare har för regler att du kan ha möjlighet att får del av eller hela nybörjarkursen/årsavgiften betald. Observera för t.ex. årsavgiften på 4000 kr för en senior, så måste medlemsavgiften på 500 kr borträknas.

Vinterunderhåll

Inför kommande säsong har Nisse, Stefan och Lasse servat alla våra maskiner så att dom är i topptrim.
Bilden visar slipning på ett av våra klippaggregat.
Varje aggregat tar ca 90 minuter att slipa, så gräset klipps istället för att slitas av och därmed stärka gräset mot sjukdomar och få ett jämnare resultat.
Klubben har även införskaffat en vält för att få jämnare greener.

Hcp revision

Målet med den årliga handicaprevisonen är att bedöma spelförmågan av spelare i handicapgrupp 1-5 så att den verkligen speglar deras nuvarande handicap. Handicaprevisionen baseras på minimum 8 handicapgrunande scorer som registrerats de senaste 24 månaderna.

På Wattholma Golfklubbs hade vi 20 höjningar och 22 sänkningar.

NY hemsida

Nu uppdaterar vi vår hemsida,