Nils-Bjarne Edlund gör en HIO

På tee med en välriktad järn-7 och 144 meter senare är bollen i hål.

Stort grattis från oss på Wattholma GK
Läs hela inlägget »

Nu är det dags att anmäla sig till årets roligaste tävling, sista dag för anmälan  är 19 juli 11:59.

21 Juli spelar vi på Wattholma GK
22 Juli spelar vi på Örbyhus GK.

mer information och anmälan på

Läs hela inlägget »

Från och med nu kan du använda ditt friskvårdsbidrag till golf.   Dessutom är det numera också godkänt att använda sitt friskvårdsbidrag till personlig träning. Detta då skatteverket har gått ut med nya direktiv kring att den här typen av tjänster, vilka tidigare inte varit friskvårdsbidragsberättigade, numera kan finansieras med friskvårdsbidraget.
För att friskvårdsbidraget skall få användas till dessa aktiviteter krävs det att betalningen för tjänsten har gjorts 2018-01-01 eller senare.
Detta är vad som gäller!
Golf är godkänt om det avser pay and play, driving range, green fee eller golflektion.

Observera att medlemskap i till exempel en klubb för utövande av någon av ovanstående aktiviteter inte är godkänt att använda sitt friskvårdsbidrag till. Detta oavsett om klubben drivs som förening eller bolag. Däremot är årsavgifter och andra avgifter som ger tillträde till aktiviteten möjliga att använda sitt friskvårdsbidrag till, men alltså inte rena medlemsavgifter.

Läs hela inlägget »

Golfens dag 26 maj 11.00-14.00 på Wattholma GK!

Den 26 maj är det Golfens dag i hela Sverige.
Vi kommer att ha öppet hus med aktiviteter för gamla och nya golfare. Det kommer finnas möjligheter att, på olika sätt, bekanta sig med golfen under dagen.

Bland aktiviteterna finns:

Prova-på-att-slå. Lär dig grunderna för att slå iväg en golfboll! Vi håller med klubbor, bollar och medlemmar som kan ge en första lektion i grunderna!

Golfäventyret.  För de yngsta har vi lagt upp en spännande bana där man på ett lekfullt sätt kan ”spela” golf.

Generösa avgifter för nya medlemmar. Mycket generösa avgifter för nybörjare, inkl Grönt-kort-utbildning, och för dig som vill börja igen efter några år utan medlemskap.

Vi bjuder på en kopp kaffe i kiosken.

Varmt välkomna till en trevlig dag i golfens tecken!

Anmälningslistorna till årets
matchstegar finns nu uppsatta vid klubbhuset,
sista anmälningsdag

Läs hela inlägget »

1 Maj kl 10.00 startar säsongens söndagstour.

Lottning sker 09:45,

Nytt för i år.
20kr i anmälningsavgift, obligatoriskt
50kr i tävlingsavgift, frivllig

Delta även i söndagstouren Running Electic,
Du låser in poäng från rundan, låst resultat går ej att ändra.

Läs hela inlägget »

På lördag 28/4 öppnar vi banan för spel.
Vi hälsar alla medlemmar och gäster välkomna till säsongen 2018!
Då några hål fortfarande är lite blöta erbjuder vi tillfälligt reducerad greenfee. Helger 300:- och vardagar 200:-
Fram tom 30/4 gäller bollränna.
Klubbhuset håller öppet mellan 10.00-15.00 under helgen.
Driving Rangen är även den öppen.
Välkomna!

Välkommen till Vårårsmöte

Vattholmaskolans matsal
Tisdag 24 April kl 19:00

Handlingar till möt finner du nedan.

.
Vårbrev  från herrkommittén Wattholma GK.

Äntligen värmer solen och snön smälter, årets första major har redan avgjorts och vi kan inte annat än att följa väderprognoserna noggrant och hoppas att gräset skall gro snarast möjligt.

Men snart är det vår tur att svinga loss och starta en ny säsong med förhoppningsvis fantastisk bländande spel.
Allt gymmande och alla besök hos swingcoacher och pros måste ju ha gett resultat eller hur.

Här följer lite information om vad som är i görningen när det gäller Herrkommittén.

Söndagstouren:
 Tid: Söndagar 1:a start 0830, lottning sker 0815. Kom i tid.
 Deltagaravgift: 20 kr obligatorisk
 Tävlingsavgift: 50 kr Frivillig
 Antal rundor: 5 rundor räknas i totalen där deltagare med lägst resultat vinner
(När man representerar Wattholma GK i seriespel får detta resultat räknas med i touren, utan avgift.)

En tanke är att vi kanske skulle försöka att sköta ekonomin runt söndagstouren med swish så långt det går för att slippa hantera kontanter.

1. Ett nytt moment i Söndagstouren kommer att vara att man kan lägga till att delta i Running Electic vilket går ut på att man ”låser in” inspelad  poäng på varje hål, den med högst poäng i slutet av säsongen vinner. Avgiften kommer att vara 150:- för att delta.

Onsdagsträffen 2018
 Tid: Onsdagar, Valfri tid
Tee: Se kalender, länk kommer
Spelform: 10 hål poängbogey,
Avgift: 100 kr/säsong

Onsdagsträffen kommer att se ut som den gjort tidigare, vad som kommer att vara annorlunda är att resultatet kommer att rapporteras med Score + 2p för ospelade hål ? dvs +16p?

Resan:
Årets resa kommer att gå till Åland den 25-26/8 med spel på Slottsbanan och Kungsbanan  i priset ingår båtresa med brunch  på vägen till Åland och Buffe på hemresan.  2xgreenfee, boende och 2 rätters middag på pensionat Stalldalen. Vid 24 resande kommer priset att var 2410:-/person.
Vi ses snart i närmsta ruff
//Herrkommittén

Läs hela inlägget »

Under årets säsong kommer vi att ställa upp i följande

H40 Lag 1
H 50 Lag 1
H60 Lag 1
H60 Lag 2
D50 Lag 1
D60 Lag 1
D60 Lag 2
Damernas Upplandsmatch
UGF-Match Herrar

Mer information om lagledare och spelplatser kommer inom kort.