EFTERLYSNING !

Wattholma Golfklubb har under en längre tid planerat för att bygga ett nytt Klubbhus.

Vi vet att vi får bygglov då vi tidigare har ansökt om detta och fått det beviljat. Vi tog dock beslutet att inte gå vidare med bygget vid detta tillfälle, då vi ansåg att vårt eget kapital inte var tillräckligt.

Vi tittar nu på ett alternativ där vi hoppas kunna finansiera Klubbhuset med delvis egen arbetskraft. För att kunna starta ett sådant projekt behöver vi komma i kontakt med medlemmar som har erfarenhet, yrkeskunskap och tid/intresse att delta i detta arbete.

Vi söker följande Kunskaper/yrkesgrupper, personer:
Grund- och betongarbetare, Snickare, Rörmokare, Elektriker, Målare,
Ventilationstekniker, Plattsättare, Mattläggare, etc.

Vi söker även personer som har tillgång till maskiner/verktyg som är lämpliga till detta projekt.
Dessutom någon som kan vara Kontrollansvarig, eventuellt också någon som kan hjälpa oss med ritningar för nytt byggnadslov.

Tidsmässigt tror vi att planen är följande:
·        Alla tillstånd färdig hösten 2020
·        Gjuta bottenplatta och resa stommen hösten 2020
·        Färdigställa hösten, vintern 2020-21
·        Inflyttning våren 2021

Om ni känner att ni är de rätta och vill hjälpa till, kontakta då mig per telefon eller mail, vi kan träffas vid klubbhuset den 26 okt kl. 13.00 och då sätter vi ihop en arbetsgrupp och planerar för framtiden.

Björn Hanberg
Tel: 070-5791339 eller ordforande@wattholmagk.se