Wattholma GKs nya klubbhus

Information angående
Wattholma GKs nya Klubbhus.

Som de flesta av er medlemmar vet så har vi försökt komma till stånd med att bygga ett nytt klubbhus då vårt gamla inte är helt funktionellt för våra medarbetare, medlemmar och gäster.
Vi har sökt och fått byggnadslov hösten 2016, men då vi inte fick det sökta bidraget från Allmänna Arvsfonden som vi hoppades på, blev vi tvungna att lägga ärendet på is ett tag.

Nu har vi hösten 2019, vi har återigen börjat sondera terrängen om vi skall kunna bygga klubbhuset under nästa höst-vinter.

Vår ekonomi under de senaste åren har möjliggjort att vi har kunnat samla på oss ett startkapital för bygget.

Vi har gått ut med en Efterlysning bland medlemmarna, detta blev i sin tur ett möte den 26 oktober med 12 st. yrkeskunniga medlemmar som är villiga att delta med ett ev. nytt bygge, vi saknar fortfarande någon snickare och målare.

Vi har även fått positiva signaler från ett par av våra sponsorer som vill hjälpa till med kvalificerat arbete och maskinhjälp.

Allt detta sammantaget gör att vi nu återigen startar upp projektet, tittar över ritningar, planlösningar, kontakter med byggnadsnämnd etc. etc.

Även om vi kommer att göra mycket ideellt arbete kommer det att fattas pengar att fullt ut finansiera byggnationerna.

Hur vi ska lösa detta, vet vi ännu inte, vi ska självklart kontakta banker, finansieringsinstitut etc., men har Ni, våra medlemmar någon lösning för de sista slantarna, lån, extra bidrag, etc. totalt ca 5-700.000.- så tveka inte, kontakta mig eller Lena Wikstrand Nordahl.

Jag hoppas att jag kan återkomma med en uppdaterad information tidigt i vår.

Björn Hanberg