Nu öppnar vi banan

På långfredag kan vi äntligen pegga upp på 1:ans tee för första gången den här lite annorlunda säsongen. Men vi får vara glada över att vi trots rådande pandemi kan utöva vår sport, andas frisk luft och få motion!

Klubbhuset kommer att öppna på lördag 11/4 och till en början håller vi öppet mellan kl 10.00-15.00 varje dag.

Nedan följer tillfälliga föreskrifter som gäller på vår klubb i nuläget.

• Vi kommer att följa alla rekommendationer som vi får från SGF.
  • Personal kommer vid minsta sjukdomssymptom inte befinna sig på klubben.
  • Vi tillämpar socialt säkerhetsavstånd på minst 2 meter.
  • Vi kommer regelbundet att desinficera betalterminal och andra ytor som är frekvent använda.
  • Vi kommer inte att hantera kontanter, Swish eller betalkort gäller.
  • Vi kommer inte att hyra ut golfvagnar fram t.o.m. 30/6 - Ta med egen vagn.
  • Hyra av golfbil kommer att hanteras ur smittorisksynpunkt på ett säkert sätt.
  • Inga krattor i bunkrarna - jämna till med foten eller klubban om du hamnat där.
  • Flaggan ska sitta kvar i koppen, vi har satt ett stopp i koppen så att bollen inte ramlar i helt utan endast en liten del av bollen hamnar under greenytan.

Medlem/Gäst

• Vid minsta sjukdomssymtom - stanna hemma!
  • Var extra noga med handhygien, tvätta händerna noga.
  • Är ni ett sällskap som behöver betala eller ha annan hjälp, skicka bara in en ur sällskapet i klubbhuset.
  • Greenfee betalas via Swish om klubbhuset inte är öppet. Ange starttid som meddelande.
  • Vänligen hämta hem gratis-appen "MinGolfBokning". Boka din runda i appen. Under inställningar klickar du i "Automatisk ankomstregistrering" så känner appen av när du kommer till klubben och ankomstregistrering sker. Om du inte har appen, skicka bara in en person i klubbhuset för incheckning/betalning.
  • Är du/ni fikasugen efter nio hål, ring 018 350 340 och förbeställ ert fika så står det klart när ni kommer.
  • Om du går in i klubbhuset vill vi att du spritarhänderna, flaska finns uppsatt innanför dörren.
  • På rangen kan du köpa bollar med betalkort eller polettkort (som du köper i klubbhuset). Poletter kommer inte att användas.
  • Använd ditt sunda förnuft - Tänk efter före!

Ha nu en riktigt härlig start på golfsäsongen och svinga lungt!
Styrelsen i Wattholma GK.