Kontroller på banan

Vi genomför regelbundna kontroller på banan, ertappas någon med att spela utan erlagd avgift, debiteras dubbel greenfee och anmälan sker till spelarens hemmaklubb.

Vid spel på Wattholma GK gäller följande.

• Att medlemsavgift eller greenfee är erlagd innan spel påbörjas på banan. Är klubbhuset öppet betalas greenfee i receptionen/klubbhuset, ej öppet tider betalas greenfee med fördel med Swish.
  • Boka tid i Min Golf eller använd gratis-appen "MinGolfBokning".
  • Laga nedslagsmärken på green och släpp igenom dem som spelar snabbare än du.
För att underlätta bokning av tid och ankomstregistrering, rekommenderar vi att man laddar ner gratis-appen "MinGolfBokning". Boka din runda i appen. Under inställningar klickar du i "Automatisk ankomstregistrering" så känner appen av när du kommer till klubben och ankomstregistrering sker.