Söndagstouren är tillbaka

I dessa märkliga tider så finns det ändå lite att glädjas åt. Sent omsider kommer söndagstouren tillbaka, Tävlingsrestriktionerna har lättats och vår favoritsysselsättning sker ju ute i den friska luften där det mycket sällan är så att man befinner sig på samma ställe.
Jag menar hur många gånger har samtliga i bollen träffat fairway på samma hål?
Här följer lite information om vad som är i görningen när det gäller Herrkommittén 2020.
Vi har utvärderat tidigare säsong och har genomfört lite ändringar.
Generellt handlar det mesta om att effektivisera administrationen samt skapa lite nya roliga moment.

Söndagstouren:
Söndagstouren kommer att vara öppen för personer födda 2005 eller tidigare med Hcp 36 eller bättre, detta för att Hcp-systemet har förändrats till i år, vilket gör att vi vill begränsa den en aning.
Söndagstouren blir digital, all anmälan kommer att göras via GIT likt förra året, alla tävlingar kommer att läggas upp i god tid så att man kan anmäla sig i förväg.
Efteranmälningar kommer inte vara möjligt.
Lottning av bollar sker under Lördag.
Vi kommer också att ha Order of Merit i GIT i år vilket blir mer transparent och tillgängligt för alla.
(Förhoppningsvis kommer vi även att presentera topp 5, på ett nytt och publikt sätt )
Vi kommer inte heller att hantera kontanter i år vi ber därför alla att antingen ordna med swish eller betala i klubbhuset. Swish kommer att ske till Klubbens nr 123 614 50 56.
I och med att pengarna går till klubben kommer priserna vara i form av presentkort som man kan utnyttja i shopen att handla nya bollar för eller varför inte en snygg piké med nya loggan.
En del av första priset kommer vara en resecheck i vårt reselotteri.

Vi startar söndagstouren den 5 Juli.

Tid: Söndagar 1:a start 0800
 Deltagaravgift: 70 kr
 Antal rundor: 5 rundor räknas i totalen där deltagare med lägst resultat vinner

27-Hålare
Den 19/7 kommer vi att anordna en ny tävling i Herrkommittén, vi spelar 27 hål och vi fixar lite förtäring med dryck. Man kommer då ha möjlighet att justera sina resultat med de sista 9 hålen. Dvs man får lite av en andra chans kan man säga. Du kan välja vilka 1-9 som du vill registrera.

Resan:
Årets resa är under planering men inget är klart när detta vårbrev gick i tryck, men datumet vi siktar på är 19-20/9, vi återkommer så fort vi har det klart.
Vi ses snart i närmsta ruff

//Herrkommittén