Seniorträffen startar i år igen

Seniorträffen startar i år igen, onsdagen den 29 juli kl 10.00

Alla seniorer från 55 år är välkomna att spela 9 håls golf med andra medlemmar i Wattholma GK med start onsdagen den 29 juli kl 10.00. Det finns inget krav på att tävla utan man kan delta ändå. Vill man delta i årets seniorgolftävling så betalar man en tävlingsavgift på totalt 150 kr, det täcker hela återstående säsong. Vi kommer inte att hantera kontanter i år så vi ber därför att alla betalar i klubbhuset (med Swish eller kort) innan första start om du vill tävla. Swish sker till klubbens nr 123 614 50 56.

Vi som vill tävla räknar Poängbogey och säsongens tre bästa resultat räknas ihop där deltagare med högst resultat vinner. Herrar kan välja mellan gul eller röd tee. Tyvärr har vi endast röd tee att erbjuda damer då banan inte är slopad för en alternativ tee för damer.

Prisutdelning kommer att ske vid en avslutning i höst.

Ni anmäler er själva via Min Golf med första start kl 10.00.

Vi vill undvika scorekortshantering så alla skriver sitt scorekort och noterar allas resultat under rundan och jämför efteråt. Någon i bollen mailar resultaten till tavling@wattholmagk.se