Tävlingar under augusti

Koja till Slott
Boka in lördagen den 15/8 och söndagen den 16/8 för tävling över 36 hål på två banor.
15/8 spelar vi rond 1 på Wattholma GK och den 16/8 spelar vi rond 2 på Örbyhus GK.
Startordningen för rond 2 ordnas efter rond 1:s resultat. Sista boll i respektive klass går ut i ledarboll.
Tävlingsavgiften är 200:-. Avgiften betalas vid lördagens anmälan.
Fullvärdiga medlemmar på Wattholma och Örbyhus spelar fritt.
Övriga erlägger tävlingsgreenfee på respektive bana.
Anmälan för deltagande via Min golf, tävlingen hittas på Wattholma GK, senast 2020-08-13 klockan 20.00

Wattholma GK Klubbmästerskap och klubbmästerskap åldersklasser
Klubbmästerskap åldersklasser spelas 29/8 från ordinarie tee (gul/röd), som slaggolf (max 5 slag över banans par). Juniorklassen är gemensam för killar och tjejer. Åldersklasser för damer läggas till om det finns underlag i anmälningarna. (Under de senaste åren har vi inte kunnat genomföra KM damer p.g.a. få anmälda.)
För att en klass ska bli av krävs minst 4 deltagare.
KM för damer spelas från röd tee och som slaggolf, en runda 30/8.
KM herrar spelas en runda åldersklass 29/8 och två rundor slagtävling (måste håla ut) den 30/8.
KM och åldersklasser spelas utan handicap (scratch).