Tävlingskommittén informerar

Peter Örarbäck har efter många år som tävlingsledare valt att 2020 blir hans sita år i tävlingskommittén. Vi kommer sakna Peters kompetens i regelfrågor och de härliga utmaningarna han gett oss i Cross Countrytävlingar genom åren.

Peter försvinner inte från klubben så vi hoppas alla att få träffa honom även under kommande säsonger.

För att fylla tomrummet efter Peter har tävlingskommittén lyckats rekrytera två nya förmågor i Johan Carlsson och Martin Svensson. Välkomna!

Wattholma GK vill rikta ett stort tack till Peter för fantastiskt engagemang!

Vi kan också meddela att två tävlingar är klara för nästa säsong så här långt.

Golfhäftet Trophy kommer att spelas den 12/6. Golfhäftet Trophy spelas i 2-mannalag som greensome. Spelformen är poängbogey och varje spelare i laget måste minst ha sex utslag var. Vinnande par spelar sedan final på Bro Hof Slott GC.

Wattholma ska under 2021 vara med att arrangera junior SM, vilket är fantastiskt roligt för klubben. Klubben arrangerar omgång 1 vilken kommeratt spelas 10 och 11 juli.