Tack

Ett stort tack till alla er som medverkade till att Wattholma GK kunde genomföra Lag SM för Juniorer i helgen. Ingen nämnd, men definitivt ingen glömd.

När vi tidigt i våras tackade ja till att åta oss Lag SM för Juniorer visste nog ingen riktigt vad det innebar, och det kanske var tur, det är enkelt att tacka nej, då slipper man en massa problem.
Vi har i klubben en massa människor som ser möjligheter i stället för problem, och alla 1000 frågor som har kommit har lösts på ett fantastiskt sätt, och med facit i handen var helgens tävlingar en succé.

Vi vill tacka samtliga som har bidragit till att tävlingen har genomförts på ett problemfritt sätt, banpersonal, tävlingskommitté, servering, frivilliga medlemmar som har ställt upp, etc. etc. Vi har visat att Wattholma GK kan hantera en större tävling med allt vad det innebär, servering av mat, tält att sitta i, logistik, övernattningar på hotell osv.

Vi som varit där har kunnat njuta av fantastiskt väder, se dessa duktiga juniorer som med all säkerhet vi kommer att husera på tourerna i en snar framtid. Omdömet från dessa juniorer och alla ledare var att banan och greenerna var i ett fantastiskt skick.

Vi har tillsammans satt Wattholma GK på kartan för ett stort antal nya golfspelare, från Uppsala i söder till Umeå i norr.

Tack för att jag får vara ordförande i denna klubb.

Björn Hanberg