Ideella krafter i en förening

I en ideell klubb finns det oanade resurser som bara finns där, när det behövs.

Som nu när bron över till hål 11 börjar visa ålderstecken med rostangrepp och flagande färg. Då kommer Rolf Klein och frågar om han inte kan hjälpa till och återställa bron i dess ursprungliga glans. Självklart, och nu är den färdig, och kupolerna är nu prydda med en guldfärgad boll som det sig bör på vår ”Kungsbro”.

Ett stort tack till ROFFE för ditt engagemang.

För information samlas flera engagerade medlemmar varje onsdag kl 09.00 för att hjälpa till att utföra diverse sysslor som våra hårt arbetande banarbetare inte hinner med, men som är så viktiga för att vi ska bli den trivsamma och prydliga banan som vi alla vill ha och som vi är så stolta över.

Björn Hanberg
Ordförande

Det här är ditt nya blogginlägg. Vi har lagt till denna text och bild som exempel på vad du kan göra. Nu är det bara för dig att skriva din egna text, lägga in bilder, video… ja, vad som helst. Du kan ändra allt och även ta bort det du inte vill ha.

För att redigera denna text, peka här och klicka på knappen ”Redigera text”. Bilden kan du ändra eller ta bort i ”Ändra bild”. För att dra in nya block klickar du först på knappen ”Skapa innehåll” och väljer sedan vad du vill ha.