Golfhäftet Trophy – Nytt datum 6 augusti!

Anmäl dig och en spelpartner till denna roliga greensome-tävlingen som gör comeback i sin roliga och utmanande format som lagtävling!

Varje deltävling  har ett välfyllt prisbord där vinnarna av tävlingen får spela den prestigefyllda finalen på Bro Hof Slott GC. Förstapriset i tävlingen är en plats till finalen på Bro Hof Slott GC 2023! Utöver vinstchansen på ett extra stort prisbord ingår 1 hotellövernattning, transfer från hotellet till banan och lunch på slottet!  

Prisbordet på varje deltävling består av lagpriser på upplevelser och produkter. Utöver prisbordet kommer Golfhäftets personal att lotta ut extra priser under prisutdelningen, så det lönar sig alltid att stanna kvar!
Anmälan och för mer information via denna länk
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv