Cross Country 2022-10-01

Spelform: 4-manna scramble, kanonstart klockan 10.00
Banan spelas kors och tvärs över fairways, hinder och högruffar från tillfälliga utslagsplatser.
Tävlingen spelas återigen med ett lag/per hål. Nytt för i år är att avståndsmätning tillåts.

För att kunna anmäla sig krävs att spelare har hcp 36 eller lägre. Lagets totala handicap får inte överstiga 120. Anmälan endast lagvis om fyra spelare.

Tävlingen spelas med gemensam tee för damer och herrar. Handikapp sätts efter ordinarie bana från gul tee för samtliga. Damer och  juniorer t.om. 12 år får pegga även på banan
Spelare 1 - 20% av handicap, Spelare 2 15% av handicap, Spelare 3 - 10% av handicap, Spelare 4 5% av handicap. Lagets handicap är summan utan avrundning efter avdrag.

Antalet lag är begränsat till 42. Anmälningsordning gäller vid eventuell överanmälan.
Startavgiften är 400kr/lag. Tävlingsgreenfee tillkommer för icke medlem.

Anmälan öppnar 5/9, Länk till anmälan
Välkomna!