KLUBBEN MED DE LÄGSTA MEDLEMSAVGIFTERNA?

Du får mycket för pengarna genom att vara medlem i Wattholma GK. Vi erbjuder olika medlemskap som presenteras till höger. Är du dessutom ny medlem eller hemvändare som inte varit medlem två år tidigare, har vi ett riktigt bra erbjudande. Även för dig som är nybörjare har vi ett bra erbjudande.

Vi  har ett övningsområde med puttingsgreen och en drivingrange för att träna på och en mycket vacker bana på bägge sidor om Fyrisån.

Medlemskapet innefattar:
-Medlemskap i Wattholma golfklubb med fritt spel under 2023(ej greenfeemedlem)
-SGF-anslutning
-SGF:s medlemsförsäkring
-Tidningen Golf Nyttan
-Medlemsförsäkring i SGF, för mer info klicka på länken

Medlems avgiften är 500 kronor för seniorer, 250 kronor för knattar och juniorer

Friskvårdsbidrag via ePassi kan användas för att betala årsavgiften.  Vi tar ut en administrativ avgift (12,5 % av friskvårdsbeloppet, vilket motsvarar den kostnad som ePassi tar av oss innan utbetalning).

Medlemsformer och priser 2023
I avgiften ingår medlemsavgift

Medlemsform
Senior 26-64 år
Årsavg
5 100 kr
Pensionär 65-74 år 4 700 kr
Senior 22-25 år 3 500 kr
Senior 75 år + 3 500 kr
Student 3 500 kr
Junior 19-21 år 2 450 kr
Junior 13-18 år 1 200 kr
Junior  8-12 år    900 kr
Knatte tom 7 år    250 kr

Greenfeemedlem

(inkl 3 greenfeecheckar)
2 000 kr
Familjemedlemsskap 11500 kr
2 vuxna,2 barn tom 18 år

Erbjudande1. Introduktionspris

Seniorer och pensionärer blir medlemmar till en årsavgift för endast 3 700 kr, med samma förmåner som övriga medlemmar.
Gäller för dig som inte varit medlem i klubben under 2021 och 2022 och endast första året.

Erbjudande 2. Nybörjare

Är du nybörjare, oavsett ålder, får du gratis utbildning i medlemskapet. Gäller för alla medlemsformer utom greenfeemedlemskap.
Läs mer under fliken Utbildning.

Erbjudande 3. Senior +75

På Vårårsmötet 2018 beslutades införa en ny medlemskategori. Som ett led avseende friskvård för äldre personer ser Wattholma GK gärna att dessa kan fortsätta med golfen långt upp i åldrarna. Därför införs denna nya nivå på medlemskap från 75 år, med en årsavgift om 3 500 kr.

Erbjudande 4. Föräldrar med annan moderklubb

Är du förälder till junior upp tom 18 år som är medlem hos oss och deltar i våra träningar, då kan du du bli medlem för 3800:- hos oss (förutsatt att du betalat och kan uppvisa kvitto på minst 4800:- i annan Upplandsklubb).

HUR BLIR JAG MEDLEM?

Fyll i nedanstående formulär med namn, adress, telefon, epost och golf-id. Är du helt ny medlem och inte har något golf-id än ska du givetvis bortse från den delen i ansökan. En faktura på årsavgiften kommer att skickas inom de närmsta dagarna.

Under golfsäsongen när vårt klubbhus är öppet, så kan medlemskap tecknas och betalas där, formuläret behöver då inte fyllas i.

Har du frågor om medlemskapet, skicka ett mail till klubbens ordförande

ANMÄLNINGSFORMULÄR