2021

Wattholma Golfklubb fick dessvärre den 18/2 ett negativt besked på vår bidragsansökan till Allmänna Arvsfonden. Vi uppfyllde inte kraven för att erhålla stöd ur Allmänna Arvsfonden till att bygga ett nytt Allaktivitetshus/Klubbhus.

Det innebär att vi genast övergår till plan B och börjar planera hur vi ska gå vidare för att bygga ett nytt Klubbhus. Vi har börjat skissa på ett mindre nybygge med en något enklare standard, och med en prislapp som vi kan hantera med egna likvida medel.

Björn Hanberg, ordförande

Läs hela inlägget »

Vad sägs om lite skidåkning till helgen. Vi har nu, i samarbete med Wattholma IF, dragit spår runt golfbanan.

På lördag från kl 11.00 och några timmar framåt, kan du köpa ex.vis nygräddade våfflor och varm choklad vid klubbhuset.

Bidra gärna för spårunderhåll till WIF, Swish nr 123 326 6293, märk gärna betalningen ”golfklubb”

Skidspår

Nu har spårpatrullen från Wattholm IF dragit 7 km spår på golfbanan.
Använda gärna parkering, eller kliv på spåren vid hål 3 via ängsvägen eller
förhoppningsvis via nydragna på till tågstationen.
Kommer ni via björnstigen så åker vi i dom dragna spåren i dikeskanten.

2021

Björn Hanberg, ordförande

Skidspår

Nu har spårpatrullen från Wattholm IF dragit 7 km spår på golfbanan.
Använda gärna parkering, eller kliv på spåren vid hål 3 via ängsvägen eller
förhoppningsvis via nydragna på till tågstationen.
Kommer ni via björnstigen så åker vi i dom dragna spåren i dikeskanten.