GREENFEE 2021

9 hål helger350 kronor

RABATTER

Juniorer
Juniorer spelar alltid för halv greenfee, upp tom 21 år. Under sommarlovsperioden 2020 (10/6 - 17/8) spelar distriktets juniorer t.o.m. en ålder av 17 år (födda 2003 eller senare), gratis på vardagar med start före 13.00. Tidsbokning och registrering i GIT krävs.

Upplandsgreenfee
25 % på ordinarie greefee gäller för medlemmar i de klubbar som deltar i Upplandsgreenfee. Gäller endast sådana medlemmar som spelar på hemmabanan utan att erlägga greenfee, s.k. fullvärdiga medlemmar. Rabatten erbjuds helgfri måndag - fredag med start före 13:00. Läs mer under www.upplandsgolf.se om vilka klubbar som ingår i överenskommelsen.

Golfhäftet
Innehavare av Golfhäftet erlägger halv greenfee alla dagar i veckan.
OBS! Vi erbjuder inga tider för Golfhäftet PLUS.

Fullvärdiga medlemmar
Spelar alltid gratis på banan, men glöm inte att boka tid i GIT!

Rabatt för gäster som spelar med medlem
Greenfeegäst som spelar med medlem erhåller 100.- rabatt på ordinarie 18-hålsgreenfee, dock skall gästen/gästerna spela i samma boll som medlemmen. För juniorer är det 50.- rabatt på ordinarie 18-hålsgreenfee för juniorer. Ingen rabatt på nio hål,