SPONSORUTBUD 2021

1 Välkomsttavlan.
Skylt med företagets logga på välkomsttavlan vid parkeringen, samt logga med länk på vår hemsida.

2 Hålsponsor, standard,
Skylt vid hålet som sponsras. Skylt med företagets logga på välkomsttavlan vid parkeringen, samt logga med länk på vår hemsida.
 

3 Rangen.

Fyra avståndsskyltar på rangen. Skylt med företagets logga på välkomsttavlan vid parkeringen, samt logga med länk på vår hemsida.

4 Puttinggreen.
Flaggor med företagets logga på puttinggreen. Skylt med företagets logga på välkomsttavlan vid parkeringen, samt logga med länk på vår hemsida.

5 Hålflaggor.
Flaggor med företagets logga på samtliga 18 hål.  Skylt med företagets logga på välkomsttavlan vid parkeringen, samt logga med länk på vår hemsida.

6 Rangebollar
Rangebollar med företagstryck. Skylt med företagets logga på välkomsttavlan vid parkeringen, samt  logga med länk på vår hemsida.

7 Flaggor 2 st på Rangen.
2st flaggor till flaggstänger på Rangen. Skylt med företagets logga på välkomsttavlan vid parkeringen, samt logga med länk på vår hemsida.          
 
8 Övrig sponsring enligt överenskommelse.
 

Utöver detta stora utbud att exponera ditt företag kan vi erbjuda olika former av företagsgolf, där det mindre företaget spelar enklare tävlingar under några timmar och det större företaget kanske hyr banan under en hel dag.

Välkomna att visa ditt företag på en golfklubb under stark utveckling med perfekt exponering mot Upptåget med 70 tåg/dygn som passerar.