Damkommittén

Vi har nu satt ihop ett spelprogram för våren, sedan får vi följa SGF:s riktlinjer för Coronaviruset och golfspel. Det är ju tyvärr inte över ännu, men vilken tur att vi kan spela golf ändå.

Vi har ingen uppstart i Bagarstugan i år heller p.g.a. Coronaläget.

Nytt för i år är att vi lagt in alla aktiviteter, som ni ser så finns det mycket golf att spela förutom våra kvällar. Vi kan ses på söndagar och spela antingen 9 eller 18 hål. Varje tisdag spelas 60+, över 9 hål. Koja till Slott spelas en dag hos oss och en dag på Örbyhus GK, jättetrevligt. För första gången kommer Golfhäftet att ha sin tävling hos oss, Golfhäftet Trophy, par spel. Ni kan gå in och läsa om den, väldigt trevlig tävling så den måste ni anmäla er till. Så har vi Slottsfrun/Slottsherren som blev sådan succé, bäst ni tar fram almanackan nu så ni inte missar något.

Anmälan till spel gör ni via GIT. Damkvällarna kostar 30:-/tillfälle eller 150: - för hela vårsäsongen och 100: - för höstsäsongen. Inga kontanter, betala med Swish eller kort, till Damgolf.

Vi ser fram emot en ny och trevlig säsong och hälsar alla Damer, nya som gamla i klubben hjärtligt välkomna. Vårt mål är att stärka klubbkänslan och gemenskapen.

Hemsidan och Facebook sidan uppdateras kontinuerligt, speciellt viktigt även i år.

Vi hoppas trots allt på en trevlig säsong, vi får hålla avstånd, tvätta våra händer och visa hänsyn till varandra.

Damkommittén