Damkommittén

Vi står inför en utmanande golfsäsong i år p.g.a. Coronaviruset. Vi följer Svenska Golfförbundets, SGF, riktlinjer för Coronavirus och golfspel. Ni kan läsa om det på vår Hemsida och på UGF: s Hemsida.

Därför har vi ingen Upptakt i Bagarstugan i år. Vi har ett preliminärt program för säsongen som vi hoppas kunna genomföra, vi får diskutera detta tillsammans då vi träffas.

Med anledning av på gående Corona pandemi så har vi ställt in alla dam träffar fram t om 30/6. För er som ändå vill spela golf så tänkte vi under våren prova ett nytt upplägg. Vi träffas vid putting green 17.15 håller avstånd och efter rundan skiljs vi åt. Vi har 4 bollar reserverade för damgolfen, det är bara damer som är medlemmar i Wattholma som kan boka dessa tider. Starttider är 17,30, 17.40, 17,50, 18,00.

Beroende på läget den 30/6 så kan det vara så att vi åter upptar  måndagar klockan 18.00  och på hösten 17.30. Anmäl er i GIT. Prel. kostnad 30 kr/gång eller 150 kr för hela vårterminen och 100 kr för höstterminen. Finns intresse i år också så spelar vi hela sommaren.

P.g.a. smittrisken har klubben bestämt att vi inte tar kontanter i år.

Alla Damer är lika välkomna, du som är nybörjare ska känna dig extra välkommen, det här är ett ypperligt tillfälle att utveckla sin golf och lära känna oss andra i klubben så vi stärker klubbkänslan och gemenskapen.

Hemsidan och Facebook sidan uppdateras kontinuerligt, speciellt viktigt i år.

Vi hoppas trots allt på en trevlig säsong, vi får hålla avstånd, tvätta våra händer och visa hänsyn till varandra.

Damkommittén