Damkommittén

Vi står inför en utmanande golfsäsong i år p.g.a. Coronaviruset. Vi följer Svenska Golfförbundets, SGF, riktlinjer för Coronavirus och golfspel. Ni kan läsa om det på vår Hemsida och på UGF: s Hemsida.

Därför har vi ingen Upptakt i Bagarstugan i år. Vi har ett preliminärt program för säsongen som vi hoppas kunna genomföra, vi får diskutera detta tillsammans då vi träffas.

Vi träffas måndagar klockan 18.00 med start 4 maj och på hösten 17.30. Anmäl er i GIT. Prel. kostnad 30 kr/gång eller 150 kr för hela vårterminen och 100 kr för höstterminen. Finns intresse i år också så spelar vi hela sommaren.

P.g.a. smittrisken har klubben bestämt att vi inte tar kontanter i år.

Alla Damer är lika välkomna, du som är nybörjare ska känna dig extra välkommen, det här är ett ypperligt tillfälle att utveckla sin golf och lära känna oss andra i klubben så vi stärker klubbkänslan och gemenskapen.

Hemsidan och Facebook sidan uppdateras kontinuerligt, speciellt viktigt i år.

Vi hoppas trots allt på en trevlig säsong, vi får hålla avstånd, tvätta våra händer och visa hänsyn till varandra.

Damkommittén