Snart har vi äntligen en ny spännande golf säsong framför oss, vi har satt ihop ett preliminärt program inför säsongen som ni ovan.
Vi kommer att starta upp säsongen i Bagarstugan som vanligt, mer info om det kommer så snart vi har ett spikat program och datum.

När banan öppnar träffas vi på måndagar klockan 18.00 och på hösten 17.30. Vi spelar 9 hål på kvällarna, kostnad per gång 30 kronor eller 150 kr för hela vårterminen och 100 kr för höst terminen. Betalning med kontanter.
Ingen föranmälan behövs. Efter spelet har vi en trevlig fika stund tillsammans.
Nytt för i år är att vi spelar under sommaren också, det har varit önskemål.
Så inget uppehåll i år.

Oavsett var du är i din golf så är alla lika välkomna, du som är nybörjare ska känna dig extra välkommen det här är ett ypperligt tillfälle att utveckla sin golf och lära känna oss andra i klubben så vi stärker klubb känslan.
Vi spelar/tränar olika spelformer och har lite roliga teman som t.ex. Pink Lady, då kan man gärna ha något i anknytning till färgen, rosa klädval, boll, nagellack vad som helst. Bara en kul grej om man vill.

Vi planerar för att spela på en närbelägen bana i vår, hoppas det finns intresse.
Golfträning med Pro och Tabata träning med Malin Lindman, mer info om detta också senare.

Wattholma GK:s facebook  sida uppdateras kontinuerligt liksom Hemsidan.

Vi ser fram emot en rolig och trevlig säsong.
Damkommittén