Nyheter

” Nu går det att anmäla sig till årets Cross Country som är den 3/10, mer info finns på anmälan i min golf.”  För mer info eller anmälan använd denna länk, du kommer då till klubbtävlingar på vår hemsida.

Läs hela inlägget »

Finalen i Rajder Kopp avgjordes på ett stormigt Johannesbergs GK Söndagen den 13 September.

Wattholma GK ställde upp med hela 3 lag av totalt 12 lag och kom på
3:e, 4:e och 6:e plats.

Bilden visar delar av våra duktiga deltagande juniorer.

Läs hela inlägget »

Igår fick jag ett mycket glädjande telefonsamtal från en av våra medlemmar, Roger Jonsér.

Han ringde mig och fråga hur han skulle gå tillväga för att sponsra vårt nya Klubbhus med 50.000: -

Utan några motkrav, anledningen är att han tycker Wattholma GK är en så trevlig klubb.

Vi alla i styrelsen, och jag tror alla i klubben tackar Roger för den fantastiska gåvan vi har fått.

Björn Hanberg
Ordförande.

Läs hela inlägget »

Vi gratulerar Peter Öhrn som är årets vinnare i herrarnas KM.

Bilden visar Alexander Öhrn, 3:e plats, Peter Öhrn 1:a plats samt Mats Hagberg 2:a plats, inför sista 18 hål.

Läs hela inlägget »

Hög tid att anmäla dig och din partner till årets ”roligaste” tävling 3*6 lördagen den 5/9

Sponsor för tävlingen är Ica- Solen i Storvreta.

Saknar du en spelpartner så anmäl dig själv så lottar vi ihop ett lag.

Mer info om tävlingen finns på hemsidan under Klubb/tävla/klubbtävlingar /tre x 6

Sista anmälningsdag är 3/9.

Anmälan:
Anmälan görs via golf.se eller genom att kontakta Söderby senast den 19/8 kl 18. Efteranmälan möjlig efter överenskommelse med tävlingsledningen. Anmälningslänk: https://www9.golf.se/Competition/GBTour/Competition.aspx?compid=2554604
Maximalt 78 startande. Vid överanmälan sker urval enligt anmälningsordningen.

Läs hela inlägget »

Spela resten av 2020 för 1200.- och för 2021 den avgift som gäller för 2020 för respektive medlemskap.

Generösa avgifter för nya medlemmar. Mycket generösa avgifter för nybörjare, inkl Grönt-kort-utbildning, och för dig som vill börja igen efter några år utan medlemskap.

Läs hela inlägget »

Greenfeegäst som spelar med medlem erhåller 100.- rabatt på ordinarie 18-hålsgreenfee dock skall gästen/gästerna spela i samma boll som medlemmen. För juniorer är det 50.- rabatt på ordinarie 18-hålsgreenfee för juniorer.

Efter semesterperioden, från och med 8/8 upphör rabatten på nio hål

Koja till Slott
Boka in lördagen den 15/8 och söndagen den 16/8 för tävling över 36 hål på två banor.
15/8 spelar vi rond 1 på Wattholma GK och den 16/8 spelar vi rond 2 på Örbyhus GK.
Startordningen för rond 2 ordnas efter rond 1:s resultat. Sista boll i respektive klass går ut i ledarboll.
Tävlingsavgiften är 200:-. Avgiften betalas vid lördagens anmälan.
Fullvärdiga medlemmar på Wattholma och Örbyhus spelar fritt.
Övriga erlägger tävlingsgreenfee på respektive bana.
Anmälan för deltagande via Min golf, tävlingen hittas på Wattholma GK, senast 2020-08-13 klockan 20.00

Wattholma GK Klubbmästerskap och klubbmästerskap åldersklasser
Klubbmästerskap åldersklasser spelas 29/8 från ordinarie tee (gul/röd), som slaggolf (max 5 slag över banans par). Juniorklassen är gemensam för killar och tjejer. Åldersklasser för damer läggas till om det finns underlag i anmälningarna. (Under de senaste åren har vi inte kunnat genomföra KM damer p.g.a. få anmälda.)
För att en klass ska bli av krävs minst 4 deltagare.
KM för damer spelas från röd tee och som slaggolf, en runda 30/8.
KM herrar spelas en runda åldersklass 29/8 och två rundor slagtävling (måste håla ut) den 30/8.
KM och åldersklasser spelas utan handicap (scratch).

Seniorträffen startar i år igen, onsdagen den 29 juli kl 10.00

Alla seniorer från 55 år är välkomna att spela 9 håls golf med andra medlemmar i Wattholma GK med start onsdagen den 29 juli kl 10.00. Det finns inget krav på att tävla utan man kan delta ändå. Vill man delta i årets seniorgolftävling så betalar man en tävlingsavgift på totalt 150 kr, det täcker hela återstående säsong. Vi kommer inte att hantera kontanter i år så vi ber därför att alla betalar i klubbhuset (med Swish eller kort) innan första start om du vill tävla. Swish sker till klubbens nr 123 614 50 56.

Vi som vill tävla räknar Poängbogey och säsongens tre bästa resultat räknas ihop där deltagare med högst resultat vinner. Herrar kan välja mellan gul eller röd tee. Tyvärr har vi endast röd tee att erbjuda damer då banan inte är slopad för en alternativ tee för damer.

Prisutdelning kommer att ske vid en avslutning i höst.

Ni anmäler er själva via Min Golf med första start kl 10.00.

Vi vill undvika scorekortshantering så alla skriver sitt scorekort och noterar allas resultat under rundan och jämför efteråt. Någon i bollen mailar resultaten till tavling@wattholmagk.se

Wattholma GK ställde upp med hela 3 lag av totalt 12 lag och kom på
3:e, 4:e och 6:e plats.

Bilden visar delar av våra duktiga deltagande juniorer.

Björn Hanberg
Ordförande.

Läs hela inlägget »

Vi gratulerar Peter Öhrn som är årets vinnare i herrarnas KM.

Läs hela inlägget »

Sponsor för tävlingen är Ica- Solen i Storvreta.

Saknar du en spelpartner så anmäl dig själv så lottar vi ihop ett lag.

Sista anmälningsdag är 3/9.

Anmälan:
Maximalt 78 startande. Vid överanmälan sker urval enligt anmälningsordningen.

Efter semesterperioden, från och med 8/8 upphör rabatten på nio hål

Koja till Slott
Tävlingsavgiften är 200:-. Avgiften betalas vid lördagens anmälan.
Fullvärdiga medlemmar på Wattholma och Örbyhus spelar fritt.
Övriga erlägger tävlingsgreenfee på respektive bana.

Wattholma GK Klubbmästerskap och klubbmästerskap åldersklasser
För att en klass ska bli av krävs minst 4 deltagare.
KM för damer spelas från röd tee och som slaggolf, en runda 30/8.
KM och åldersklasser spelas utan handicap (scratch).

Seniorträffen startar i år igen, onsdagen den 29 juli kl 10.00

Prisutdelning kommer att ske vid en avslutning i höst.

Ni anmäler er själva via Min Golf med första start kl 10.00.