Höstgreenfee - 1/2 ordinarie greenfee!

Idag känns det att hösten kommit för att stanna och nu jobbas det för att förbereda banan för vintervila, men vi fortsätter att spela golf eller hur!

Rabatten går ej att kombinera med andra erbjudanden.

Välkommen till att spela höstgolf hos oss på Wattholma GK!

Läs hela inlägget »

Seniorgolfen på Wattholma GK har haft avslutning den 28 september med en avslutande tävling och en gemensam lunch.

Vi startade den 13 april men kunde inte registrera resultat förrän den 1 juni pga pandemin. Totalt har 15 tävlingar genomförts sedan 1 juni och de 5 bästa resultaten räknades.

Vinnare blev Sölve Westin på 104 poäng tätt följd av Bosse Wentzel. Ett vandringspris har nu skaffats för seniorgolfen.

Totalt har 26 personer deltagit. 18 personer deltog vid den avslutande tävlingen och den gemensamma lunchen.

Tack till Carina i shopen, Eva Grundström, Harriet Hanberg och Lena Eriksson Nothér för arrangemanget med lunchen.

Har du synpunkter eller önskemål inför nästa års seniorgolf så maila till senior@wattholmagk.se

Läs hela inlägget »

Årets Cross Country hade ett rekord stort startfält 152 personer, 38 lag.

Segrade gjorde laget Das boot som bestod av:
Alexander Öhrn, David Norrström, Ludwig Karlsson, Daniel Blohm alla Watthoma GK

Stort grattis till Das boot!

Juniorernas mösslotteri 2021

I dom fina fantastiskt sköna tjocka mössorna som finns i shopen så finns ett unikt nummer som blir ditt i juniorlotteriet.
Swisha 50kr till 0768 – 500666(Anders Strand) om ni vill delta,  märk betalningen med numret i mössan.

50 % går till juniorverksamheten
50 % går till vinnaren.

Dragning sker under november månad.

Juniorerna

Läs hela inlägget »

Under helgen 28-29 augusti har KM genomförts på Wattholma GK.

Lena Namiotko segrare Damer
Björn Hanberg segrare Herrar 70

Stort grattis till alla segrare!

För att se alla resultat på Min Golf

Lena Namiotko segrare Damer

Läs hela inlägget »

Pensionärernas Riksorganisation i Uppsala Län valde att lägga deras Distriktsmästerskap på Wattholma GK.

Tävlingen genomfördes fredagen den 27 augusti under ett konstant regnande. I dam klassen segrade Eva Grundström från Wattholma GK och Ulla Bolin från Örbyhus GK kom tvåa. I herr klassen vann Bo Wentzel från Wattholma GK och Hans Backman från Öregrunds GK kom tvåa. Bosse Wentzel vann på 73 slag netto, en bra prestation i det jobbiga vädret.

Grattis till pristagarna!

Läs hela inlägget »

Måndagen den 30/8 kommer greener att luftas och dressas.
Var nog med att vänta på klartecken från banarbetaren innan ni slår!

Läs hela inlägget »

Idag onsdagen den 18/8 tvingas vi hålla banan stängd på grund av all nederbörd som kommit det senaste dygnet.

Läs hela inlägget »

Efter en blåsig men fin golfdag stod slutligen Ewa Johansson och Sven Olof Ericsson som segrare i Wattholma GK:s upplaga av Golfhäftet Trophy! Fösta pris bestod i att spela final med övriga segrare på Bro Hof Slott inklusive En hotellövernattning, transfer från hotellet till banan och lunch i Slottet!

Stort grattis säger vi till Ewa o Sven Olof!

Vi vill även passa på att tack Golfhäftet för det fina samarbetet och det generösa prisbordet, samt ett stort tack till alla er deltagare!

1                  Ewa Johansson/Sven Olof Ericsson             41 p
2                  Ninni Nylén Andersson/Arne Andersson    40 p
3                  Bengt Svensson/Alf Lundqvist                        39 p

Tävlingskommittén / Wattholma GK

Läs hela inlägget »

Idag söndag 8/8 spelades deltävling 3 i Rajder Kopp på Wattholma GK.

12 uppländska lag hade anmält sig och totalt spelade 46 juniorer om de åtråvärda poängen inför finalen.

Lag Ballesteros från Wattholma GK vann dagens deltävling och i den totala ställningen inför finalen är det nu tre Wattholma lag på de tre topplaceringarna.

Stort tack till alla föräldrar och funktionärer för ert ideella engagemang. Det betyder mycket för juniorerna. Vi ser mycket fram emot att ta oss an Johannesbergs GK för Rajder Kopp - final den 19/9.

Läs hela inlägget »

Höstgreenfee - 1/2 ordinarie greenfee!

Rabatten går ej att kombinera med andra erbjudanden.

Välkommen till att spela höstgolf hos oss på Wattholma GK!

Läs hela inlägget »

Årets Cross Country hade ett rekord stort startfält 152 personer, 38 lag.

Segrade gjorde laget Das boot som bestod av:
Alexander Öhrn, David Norrström, Ludwig Karlsson, Daniel Blohm alla Watthoma GK

Stort grattis till Das boot!

Juniorernas mösslotteri 2021

50 % går till juniorverksamheten
50 % går till vinnaren.

Dragning sker under november månad.

Juniorerna

Läs hela inlägget »

Under helgen 28-29 augusti har KM genomförts på Wattholma GK.

Lena Namiotko segrare Damer
Björn Hanberg segrare Herrar 70

Stort grattis till alla segrare!

För att se alla resultat på Min Golf

Lena Namiotko segrare Damer

Grattis till pristagarna!

Läs hela inlägget »

Måndagen den 30/8 kommer greener att luftas och dressas.
Var nog med att vänta på klartecken från banarbetaren innan ni slår!

Läs hela inlägget »

Stort grattis säger vi till Ewa o Sven Olof!

1                  Ewa Johansson/Sven Olof Ericsson             41 p
2                  Ninni Nylén Andersson/Arne Andersson    40 p
3                  Bengt Svensson/Alf Lundqvist                        39 p

Tävlingskommittén / Wattholma GK

Läs hela inlägget »

Idag söndag 8/8 spelades deltävling 3 i Rajder Kopp på Wattholma GK.