Nyheter

Wattholma Golfklubb fick dessvärre den 18/2 ett negativt besked på vår bidragsansökan till Allmänna Arvsfonden. Vi uppfyllde inte kraven för att erhålla stöd ur Allmänna Arvsfonden till att bygga ett nytt Allaktivitetshus/Klubbhus.

Det innebär att vi genast övergår till plan B och börjar planera hur vi ska gå vidare för att bygga ett nytt Klubbhus. Vi har börjat skissa på ett mindre nybygge med en något enklare standard, och med en prislapp som vi kan hantera med egna likvida medel.

Björn Hanberg, ordförande

Läs hela inlägget »

Vad sägs om lite skidåkning till helgen. Vi har nu, i samarbete med Wattholma IF, dragit spår runt golfbanan.

På lördag från kl 11.00 och några timmar framåt, kan du köpa ex.vis nygräddade våfflor och varm choklad vid klubbhuset.

Bidra gärna för spårunderhåll till WIF, Swish nr 123 326 6293, märk gärna betalningen ”golfklubb”

Skidspår

Nu har spårpatrullen från Wattholm IF dragit 7 km spår på golfbanan.
Använda gärna parkering, eller kliv på spåren vid hål 3 via ängsvägen eller
förhoppningsvis via nydragna på till tågstationen.
Kommer ni via björnstigen så åker vi i dom dragna spåren i dikeskanten.

Läs hela inlägget »

Våra juniorer lät inte Lucia stoppa tränings viljan, 25 st ungdomar tränade ivrigt under söndagen under ledning av våra fantastiska tränare:

Anders Strand, Niklas Presthus, Jonas Ferm, Anders Åsberg
Johan Jeansson, Olof Berggren, Mikael Strand

Efter träningen bjöd Wattholma GK på Lussekatter, pepparkakor och Festis.

Läs hela inlägget »

Det är lätt att förstå att Anders Strand blev vald till Upplands bästa juniorledare av UGF 2020.

När man ser det engagemang och intresse, samt också vilka framtida toppspelare som lägger ned sin energi varje söndag med att träna alla sina muskler i kroppen samt att finslipa sin swing till vårens golfspel. Samt alla våra juniortränares kunskap för golfen och omsorg att samtliga blir sedda och uppmärksammade, då känns vår satsning på klubbens juniorverksamhet som det allra viktigaste i klubbens framtid.

Wattholma GK

Läs hela inlägget »

Peter Örarbäck har efter många år som tävlingsledare valt att 2020 blir hans sita år i tävlingskommittén. Vi kommer sakna Peters kompetens i regelfrågor och de härliga utmaningarna han gett oss i Cross Countrytävlingar genom åren.

Peter försvinner inte från klubben så vi hoppas alla att få träffa honom även under kommande säsonger.

För att fylla tomrummet efter Peter har tävlingskommittén lyckats rekrytera två nya förmågor i Johan Carlsson och Martin Svensson. Välkomna!

Wattholma GK vill rikta ett stort tack till Peter för fantastiskt engagemang!

Vi kan också meddela att två tävlingar är klara för nästa säsong så här långt.

Golfhäftet Trophy kommer att spelas den 12/6. Golfhäftet Trophy spelas i 2-mannalag som greensome. Spelformen är poängbogey och varje spelare i laget måste minst ha sex utslag var. Vinnande par spelar sedan final på Bro Hof Slott GC.

Wattholma ska under 2021 vara med att arrangera junior SM, vilket är fantastiskt roligt för klubben. Klubben arrangerar omgång 1 vilken kommeratt spelas 10 och 11 juli.

Black Week 23/11 - 29/11

Köp 1 Golfhäfte för 2021 och få Golfhäftet plus på köpet (spara 199:-)
Köp 2 Golfhäften för 2021 och få Golfhäftet plus + en gåva på köpet (spara 398:-)

Som medlem betalar du 450:-/kort.

Maila din beställning till kassor@wattholmagk.se

Läs hela inlägget »

Med anledning av de extra restriktioner gällande Covid-19 pandemin som träder i kraft den 24 november om max 8 personers sammankomster vill vi meddela följande:

Även om vårt höstårsmöte inte faller under allmän förekomst och att vi håller mötet den 23 november känner vi att det känns fel att samla våra medlemmar i en sluten lokal och utsätta de för möjlig smittorisk, så vi tar vårt samhällsansvar för att inte medverka till ytterligare smittspridning och följande gäller.

Mötet blir digitalt i stället, samma datum, samma tid. Den 23/11 kl 19.00

Vi kommer att använda Microsoft Teams som program, ingen nedladdning av program behövs.
En inbjudan via mail har idag den 19/11 gått ut med information till alla röstberättigade i Wattholma GK om hur mötet skall gå till och med länk till Teams mötet.

Har du inte fått inbjudan skicka ett mail till Info@wattholmagk.se

Björn Hanberg, ordförande

Skidspår

Nu har spårpatrullen från Wattholm IF dragit 7 km spår på golfbanan.
Använda gärna parkering, eller kliv på spåren vid hål 3 via ängsvägen eller
förhoppningsvis via nydragna på till tågstationen.
Kommer ni via björnstigen så åker vi i dom dragna spåren i dikeskanten.

Anders Strand, Niklas Presthus, Jonas Ferm, Anders Åsberg
Johan Jeansson, Olof Berggren, Mikael Strand

Efter träningen bjöd Wattholma GK på Lussekatter, pepparkakor och Festis.

Wattholma GK

Läs hela inlägget »

Wattholma GK vill rikta ett stort tack till Peter för fantastiskt engagemang!

Vi kan också meddela att två tävlingar är klara för nästa säsong så här långt.

Black Week 23/11 - 29/11

Köp 1 Golfhäfte för 2021 och få Golfhäftet plus på köpet (spara 199:-)

Som medlem betalar du 450:-/kort.

Maila din beställning till kassor@wattholmagk.se

Mötet blir digitalt i stället, samma datum, samma tid. Den 23/11 kl 19.00