Nu närmar sig våren med stormsteg och golfsuget blir bara större och större.

Vi brukar börja golfsäsongen med en allmän städdag, men vi följer Svenska Golfförbundets rekommendationer att inte skapa för stora folksamlingar och att värna om alla som är 70+.

Trots detta ber vi att Ni som kan och vill hjälpa till utan ordnade former och stora folksamlingar kommer ut och hjälper till med följande arbeten.

• Städa upp runt ekarna på hål 16, grenar kvistar etc. dessa slängs in över vildsvinsstängslet.
  • Kratta bort vass och div. skräp som finns runt green och på fairway på hål 9, lägg alltsammans i en hög i ruffen.
  • För övrigt allmän uppsnyggning.

Om vädret håller i sig kanske vi kan smygöppna till påsk, mer detaljerad information kommer att finnas på Hemsidan längre fram.

Björn Hanberg

Läs hela inlägget »

I morgon fredag 27 mars öppnar vi Rangen.

Bollmaskinen fungerar med betalkort än så länge.

När vi öppnar i klubbhuset kan du köpa pollettkort som du laddar med valfritt belopp.

Välkomna till säsongen 2020!

Läs hela inlägget »

Vi kommer, med stöd av SGFs rekomendationer gällande Corona, att skjuta upp Vårårsmötet som är aviserat till den 20 april.

Förhoppningsvis kan vi hålla mötet under senare delen av maj och vi återkommer senast i mitten av maj med nytt datum.
Så snart alla årsmöteshandlingar är klara skickar vi ut dem till er via e-post.

Håll er friska nu så ses vi snart på golfbanan.

Läs hela inlägget »

Snart är det dags att pegga upp på 1:ans tee för första gången 2020!

Svenska Golfförbundet har utarbetat riktlinjer som Wattholma GK kommer att följa så länge den här situationen pågår.

Golf kan vi spela så länge vi följer råden på ett ansvarsfullt sätt.

Här kan du läsa vad det innebär: https://golf.se/for-klubben/radgivning/Corona-riktlinjer-for-klubbar/

Vi kommer fortlöpande att anpassa våra regler på klubben om det så skulle behövas.

Vi vill samtidigt passa på att påminna er om att det är hög tid att betala in årets medlems-/årsavgifter så vi kan träffas och spela golf tillsammans även i år.

Har ni frågor och funderingar maila till ordforande@wattholmagk.se så besvarar vi dem så snart vi kan

Läs hela inlägget »

Nu har Du chans att vinna 10.000 kr i resecheckar hos Ving!

5 vinster med totalt 30.000 kr i vinstplanen.

• 1:a pris 10.000 kr
  • 2:a pris 5.000 kr
  • 3:e pris 5.000 kr
  • 4:e pris 5.000 kr
  • 5:e pris 5.000 kr

Lotterna kostar 200:-/st och det finns 300 st.
Du kan köpa lotterna fram tom 31/7, men törs du vänta så länge!

Dragning sker den 29/8 och kontrollant för dragningen är Hans Börling, Uppsala Kommun.

Om du vill köpa lotter, maila Lena Wikstrand Nordahl på kassor@wattholmagk.se.
Finns det lotter kvar när vi öppnar banan för säsongen kommer du att kunna köpa dem på plats i klubbhuset.

Överskottet går oavkortat till klubbhusfinansieringen.

Lycka till vid dragningen!

Läs hela inlägget »

Wattholma GK kallar härmed till Vårårsmöte den 20 april kl. 19:00 i Vattholmaskolans matsal.

På agendan står bl.a. verksamhetsberättelse samt årsredovisning för verksamhetsåret 2019.

Motioner till styrelsen lämnas senast 02 april.

Årsmöteshandlingar finns tillgängliga på klubbens hemsida senast 10 april.

Klubben bjuder på fika.

Välkomna!

Läs hela inlägget »

Få koll på det nya världshandicapsystemet som börjar gälla från 1 mars 2020.
I onlineutbildningen lär du dig allt du behöver veta när golfen går över till ett nytt handicapsystem.
Utbildningen är tillgänglig för alla och du behöver inte logga in.

Till Utbildningen

Bilder används under Creative Commons från helasverige

Nu närmar sig våren med stormsteg och golfsuget blir bara större och större.

• För övrigt allmän uppsnyggning.

Björn Hanberg

Läs hela inlägget »

I morgon fredag 27 mars öppnar vi Rangen.

Bollmaskinen fungerar med betalkort än så länge.

Välkomna till säsongen 2020!

Läs hela inlägget »

Så snart alla årsmöteshandlingar är klara skickar vi ut dem till er via e-post.

Håll er friska nu så ses vi snart på golfbanan.

Läs hela inlägget »

Snart är det dags att pegga upp på 1:ans tee för första gången 2020!

Golf kan vi spela så länge vi följer råden på ett ansvarsfullt sätt.

Läs hela inlägget »

Nu har Du chans att vinna 10.000 kr i resecheckar hos Ving!

5 vinster med totalt 30.000 kr i vinstplanen.

• 1:a pris 10.000 kr
  • 2:a pris 5.000 kr
  • 3:e pris 5.000 kr
  • 4:e pris 5.000 kr
  • 5:e pris 5.000 kr

Lotterna kostar 200:-/st och det finns 300 st.
Du kan köpa lotterna fram tom 31/7, men törs du vänta så länge!

Om du vill köpa lotter, maila Lena Wikstrand Nordahl på kassor@wattholmagk.se.

Överskottet går oavkortat till klubbhusfinansieringen.

Lycka till vid dragningen!

Läs hela inlägget »

Motioner till styrelsen lämnas senast 02 april.

Årsmöteshandlingar finns tillgängliga på klubbens hemsida senast 10 april.

Klubben bjuder på fika.

Välkomna!

Läs hela inlägget »

Få koll på det nya världshandicapsystemet som börjar gälla från 1 mars 2020.
Utbildningen är tillgänglig för alla och du behöver inte logga in.

Till Utbildningen

Bilder används under Creative Commons från helasverige