Anmäl dig till herrarnas årliga resa som i år går till Åland.

Lördagen 24 augusti
Avgång 10.00.  Brunch på resan.
Spel på Ålands Golfklubb, med första start 14.30.

Boende på Pensionat Stalldalen inkl. frukost.

Söndagen 25 augusti
Spel med förstastart 10.00
Hemresa 17.30 Svensk tid, inkl. buffé

Kostnad: 2 600 kr

Svar senast den 17 juli till anders@wattholmagk.se eller herrar@wattholmagk.se

Läs hela inlägget »

Under helgens  tävling koja till slott slog Johan Erneberg, Örbyhus GK till med 64 slag.

Stort grattis till banrekordet.

Läs hela inlägget »

Det finns fortfarande platser kvar till helgens tjej läger som går på Söderby.

Det är det perfekta startskottet för att lära känna andra golftjejer runt om i Uppland.

Anmälda nu, är flickor mellan 10-13 år.

Klicka på bilden f​​​​​​ör att läsa texten.

Anmälan till micke@gozzi.se

Läs hela inlägget »
Under dagens  Söndagstour  satte Emil Norelius banrekod på 68 slag.
Vi gratulerar Emil och kommentaren efter den låga scoren är att all träning börjar ge resultat och att det var en skön känsla i kroppen under rundan.

Stort grattis
Läs hela inlägget »

Ta chansen att spela på en av Upplands mest natursköna banor under Er semester.
Under veckorna 26-31 gäller halv ordinarie avgift på allt greenfeespel på Wattholma Golfklubb.
Idyllisk uppställning för husbilar och husvagnar, 8 ställplatser med el vid Fyrisån med kvällssol och utsikt över banan.
Detta går ej att kombinera med andra erbjudanden eller Golfhäftet.

Hjärtligt välkomna till Wattholma Golfklubb

Läs hela inlägget »

Nu är det dags att anmäla sig till Koja till Slott, tävlingen är ett samarbete med Örbyhus GK.

Tävlingen spelas på Wattholma 6/7 och på Örbyhus 7/7.

Länk till tävlingen.

Läs hela inlägget »

Jockes nya krönika finns nu att läsa.
klicka på länken nedan

Rengtunga skyar

Läs hela inlägget »

Under Kristi Himmelsfärd dagen har Wattholma GK genomfört Slottsfrun och Slottsherren, sponsor för denna tävling var Eckerölinjen som var på plats med Erik Moberg som dels delade ut ett start kit samt delade ut priserna till respektive vinnare och övriga pristagare både i klassen Slottsfrun och Slottsherren.

Resultat Slottsfrun:
1.       Susanne Barr-Carling
2.       Siv Örarbäck
3.       Elisabeth Stubbendorff

Resultat Slottsherren:
1.       Stefan Larsson
2.       Stefan Lindman
3.       Emil Norelius
4.       Anders Wiberg
5.       Börje Sagbrant

Årets tävling blev en fantastisk succé med ett nytt koncept, alla deltagare bjöds innan start på en fantastisk frukost, och efter 18 håls kämpande med kuling vindar på banan, komma in till golfklubben och bli bjuden på Afternoon Tea, överträffar den mesta i sin väg.
Detta uppskattades alldeles enormt av alla deltagare.

Ett otroligt STORT TACK till speciellt 4 personer som gjorde denna dag till en oförglömlig dag, och vad jag tror, en tävling som kommer att ge ett stort eko i hela golfuppland, och nästa år får vi nog ordna flera tält för att härbärgera alla deltagare.

Dessa personer är:
Malin Lindman
Harriet Hanberg
Eva Grundström
Lena Eriksson-Nothér

Ett stort tack till alla som har hjälpt till, på och runt banan, ingen nämnd, och ingen glömd.

Björn Hanberg

Läs hela inlägget »

Här stoltserar stolta vinnare av UGF-Master 2019 som skall representera Wattholma Golfklubb i finalspelet på Åland med fantaskiska priser, bl.a en resa för 2 personer med Golfeen någonstans i världen.

Stort Grattis till
Nils-Eddie Enefjord och Börje Sagbrant

Läs hela inlägget »

Torsdagen den 30 maj, Kristi Himmelsfärds Dagen, anordnar Wattholma Golfklubb årets Slottsfru och Slottsherre.

I anmälningsavgiften ingår en gemensam frukost före kanonstarten och Afternoon Tea, också gemensam efter tävlingen och i samband med prisutdelningen.

Priserna för denna tävling är sponsrade av Eckerölinjen.

Sista anmälningsdag är 27 maj kl. 12:00 och kostar endast 250: - för hela paketet.

Läs hela inlägget »

Anmäl dig till herrarnas årliga resa som i år går till Åland.

Lördagen 24 augusti
Avgång 10.00.  Brunch på resan.
Spel på Ålands Golfklubb, med första start 14.30.

Boende på Pensionat Stalldalen inkl. frukost.

Söndagen 25 augusti
Spel med förstastart 10.00
Hemresa 17.30 Svensk tid, inkl. buffé

Kostnad: 2 600 kr

Svar senast den 17 juli till anders@wattholmagk.se eller herrar@wattholmagk.se

Läs hela inlägget »

Stort grattis till banrekordet.

Läs hela inlägget »

Det finns fortfarande platser kvar till helgens tjej läger som går på Söderby.

Anmälda nu, är flickor mellan 10-13 år.

Klicka på bilden f​​​​​​ör att läsa texten.

Anmälan till micke@gozzi.se

Läs hela inlägget »
Under dagens  Söndagstour  satte Emil Norelius banrekod på 68 slag.

Stort grattis
Läs hela inlägget »

Ta chansen att spela på en av Upplands mest natursköna banor under Er semester.
Detta går ej att kombinera med andra erbjudanden eller Golfhäftet.

Hjärtligt välkomna till Wattholma Golfklubb

Läs hela inlägget »

Tävlingen spelas på Wattholma 6/7 och på Örbyhus 7/7.

Länk till tävlingen.

Läs hela inlägget »

Jockes nya krönika finns nu att läsa.
klicka på länken nedan

Rengtunga skyar

Resultat Slottsfrun:
1.       Susanne Barr-Carling
2.       Siv Örarbäck
3.       Elisabeth Stubbendorff

Resultat Slottsherren:
1.       Stefan Larsson
2.       Stefan Lindman
3.       Emil Norelius
4.       Anders Wiberg
5.       Börje Sagbrant

Detta uppskattades alldeles enormt av alla deltagare.

Dessa personer är:
Malin Lindman
Harriet Hanberg
Eva Grundström
Lena Eriksson-Nothér

Björn Hanberg

Stort Grattis till
Nils-Eddie Enefjord och Börje Sagbrant

Läs hela inlägget »

Priserna för denna tävling är sponsrade av Eckerölinjen.