greenfee 2023

9 hål helger325 kronor

RABATTER

Juniorer
Juniorer spelar alltid för halv greenfee, upp tom 21 år.

Distriktets juniorer t.o.m. en ålder av 21 år (födda 2002 eller senare), spelar gratis på vardagar med start före 13.00. Tidsbokning och registrering i GIT krävs.

Upplandsgreenfee
25 % på ordinarie greefee gäller för medlemmar i de klubbar som deltar i Upplandsgreenfee. Gäller endast sådana medlemmar som spelar på hemmabanan utan att erlägga greenfee, s.k. fullvärdiga medlemmar. Rabatten erbjuds helgfri måndag – fredag med start före 13:00. Läs mer under www.upplandsgolf.se om vilka klubbar som ingår i överenskommelsen.

Golfhäftet
Innehavare av Golfhäftet erlägger halv ordinare greenfee alla dagar i veckan.
Vi erbjuder även Golfhäftet Plus, se aktuella tider på Golfhäftets hemsida eller i appen.

Rabatt för gäster som spelar med medlem
Greenfeegäst som spelar med medlem erhåller 100.- rabatt på ordinarie 18-hålsgreenfee, dock skall gästen/gästerna spela i samma boll som medlemmen. För juniorer är det 50.- rabatt på ordinarie 18-hålsgreenfee för juniorer. Ingen rabatt på nio hål,